Головою наглядової ради Українського культурного фонду стала Наталія Кривда

Головою наглядової ради Українського культурного фонду стала Наталія Кривда 06.03.2024 15:10 Укрінформ Новою очільницею наглядової ради Українського культурного фонду стала Наталія Кривда. Вона зарекомендувала себе як людина професійна, доброчесна та уважна до течій та проявів в українському культурному середовищі.

Про це т. в. о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв оголосив під час круглого столу в Укрінформі.

"Пані Наталія Кривда відсьогодні є Головою Українського культурного фонду. Вона не просто є керівником Наглядової ради, модератором процесів, які будуть проходити в середині УКФ, але й представлятиме УКФ, визначатиме політику Фонду відповідно до законодавства, і відповідатиме перед суспільством за ті демократичні та прозорі процеси, які, я впевнений, під її керівництвом матиме місце в системі роботи УКФ", – сказав т.в.о. міністра.

За його слова, Кривда має безмежно високий рівень довіри в громадському середовищі, що є дуже важливим. Він зазначив, що вона зарекомендувала себе як людина професійна, доброчесна та уважна до всіх течій та проявів в українському культурному середовищі. «Не тільки як організатор та модератор безлічі публічних форумів, але й як людина, яка генерувала низку важливих ідей щодо розвитку українського культурного середовища», – підкреслив Карандєєв.

Наталія Кривда – докторка філософських наук, професорка кафедри української філософії та культури Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Спеціалізується на темах історії культури, історії міфології, проблемах ідентичності та культурної пам'яті.

З 2014 року — волонтерка, головна експертка групи "Культура" Реанімаційного пакету реформ. З 2018 року — експертка Українського культурного фонду, оцінює проєкти в різних програмах та секторах Фонду.

Як повідомляв Укрінформ, раніше новий склад наглядової ради Українського культурного фонду (УКФ) обрав три кандидатури на посаду голови фонду: Галина Григоренко, Наталя Кривда, Ірина Подоляк.

8 лютого МКІП затвердив новий склад наглядової ради Українського культурного фонду.

Фото: Picasa

Український культурний фонд Карандєєв

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *