Харківський оркестр гастролює Туреччиною – збирає кошти на допомогу ЗСУ

Харківський оркестр гастролює Туреччиною – збирає кошти на допомогу ЗСУ Фото 11.12.2023 18:23 Укрінформ Харківський кросовер-оркестр PRIME ORCHESTRA гастролює містами Туреччини з програмою ROCK SYMPHO SHOW 2023 та благодійним проєктом допомоги Збройним силам України та постраждалим від війни українцям. 

Про це повідомляє Укрінформ.

“Це наше бачення світових хітів рок-музики у симфонічній інтерпретації. Ми самі робили аранжування. Думаю, що людям буде цікаво чути таку незвичну версію у нашому виконанні. В Анкарі ми вперше, у травні виступали в Ізмірі”, – розповів агентству режисер та копродюсер PRIME ORCHESTRA Юрій Рибалко.

У програмі Rock Sympho Show 2023 ексклюзивні кавер-версії відомих світових рок-хітів The Prodigy, Nirvana, Deep Purple, Kiss, Queen, The Beatles, Metallica, Depeche Mode, Imagine Dragons, Coldplay та інші.

“На сцені під час шоу 33 музиканти та вокалісти, ще сім осіб – це наша технічна команда. Ще маємо одну команду, яка чекає на нас в Польщі. Ще є ті, хто за кадром і займається адміністративною роботою. Загалом більше 80 людей працюють над цим проєктом”, – розповів режисер про команду проєкту.

Харківський оркестр гастролює Туреччиною – збирає кошти на допомогу ЗСУ / Фото: Ольга Будник. Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *