Херсонський драмтеатр вирушить на гастролі Україною

Херсонський драмтеатр вирушить на гастролі Україною Афіша 17.07.2023 11:05 Укрінформ Херсонський облмуздрамтеатр 30 липня вирушить на гастролі країною – гастролі відбудуться за підтримки Українського культурного фонду, покази безкоштовні, але за попередньою реєстрацією.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив генеральний директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Куліша Олександр Книга.

«30 липня театр Куліша знову вирушає на гастролі! Тепер – містами України з виставою «Лишатися (не) можна…», – йдеться у повідомленні.

Глядачів запрошують на вистави у Миколаєві, Кропивницькому, Черкасах, Києві, Житомирі, Івано-Франківську, Львові та Херсоні.

Як зазначається, гастролі відбудуться за підтримки Українського культурного фонду в межах проєкту «Ми не хотіли виїжджати…».

У театрі інформують, що усі покази будуть безкоштовними, але за попередньою реєстрацією – кількість місць обмежена.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні готуються провести XXV міжнародний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії» у вересні 2023 року під гаслом «Ми вдома!», частина колективів зможуть виступити в обласному центрі, інші долучаться онлайн.

Раніше театр повідомляв про гастролі у Словаччині – з моновиставою «Кицька на спогад про темінь» та у Грузії – з «Юдою».

Херсон Культура Театр Гастролі

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *