Художник Нікіта Тітов створив плакат до Дня Незалежності й оголосив його розіграш

Художник Нікіта Тітов створив плакат до Дня Незалежності й оголосив його розіграш Фото, відео 24.08.2023 12:55 Укрінформ Художник Нікіта Тітов створив плакат, присвячений Дню Незалежності.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Я створив плакат, присвячений Дню Незалежності. Я дуже хочу, щоб ми втримались, щоб ми перемогли», – зазначив Тітов.

Він додав, що вирішив роздрукувати 32 плакати і розіграти їх серед тих, хто сьогодні підтримає військових та їхні родини.

«Я дуже вас прошу скинути донат на підтримку наших військових, їх родин, або на будь-яку справу, яка зробить країну сильніше! Просто задонатьте тим, кого знаєте, чи тим, кому потрібно, а в коментарях поставте плюс. На днях я опрацюю всі плюси і визначимо переможців», – запевнив Нікіта Тітов.

У своєму зверненні він додав, що Івано-Франківськ сьогодні прощається з сином Оксани та Богдана Бринських, Остапом Бринським.

«Остап загинув, захищаючи країну, і сьогодні ми всі прийдемо подякувати йому і сказати останні добрі слова. Ми будемо пам’ятати кожну людину, яка захищає нас, все наше життя. Сподіваюсь, ми зможемо передати цю пам’ять, цей біль і віру майбутнім поколінням», – додав Тітов.

Відомо, що Остап Бринський, старший син художника Богдана Бринського, загинув 19 серпня біля Бахмута, потрапивши під мінометний обстріл. Чин похорону відбудеться 24 серпня.

Нікіта Тітов — художник, ілюстратор, плакатист, театральний художник, digital-художник.

День Незалежності Мистецтво Художник Нікіта Тітов

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *