Імерсивний проєкт STEREO покажуть у Львові

Імерсивний проєкт STEREO покажуть у Львові Фото 28.07.2024 14:48 Укрінформ Прем’єрні покази імерсивного проєкту STEREO від творчої команди uzahvati розпочнуться у Львові в серпні. 

Про це повідомили Укрінформу творці проєкту.

«STEREO – це можливість абстрагуватися від інформаційного потоку та зануритись у себе та свої стосунки. До того ж Львів — це місце, у повітрі якого живе кохання. Це найромантичніше місто України, насичене деталями, красою і смаками. STEREO здатен підсилити ці враження від міста», – розповіла режисер проєкту Поліна Бараніченко. 

За її словами, кожен глядач зможе заглибитися у свою історію, впевнитися у своїх почуттях і виборах, змінити ракурс поглядів на стосунки та на себе, відчути щось дуже важливе. У STEREO зібрано інтимний досвід десятків пар з України, США, різних країн Європи та авторські роздуми від творців.

Глядач має вдягнути навушники. Голос у них підкаже, не віднімаючи свободи, та дозволить вирішувати самостійно, що вважати художньою метафорою, а що – реальністю.

«За свій час існування STEREO кожного разу змінюється. Зараз ми надали можливість глядачам висловлювати свої почуття у цьому проєкті, розробляючи для них custom-версію – якщо пара вважає, що в ній мають прозвучати саме їхні слова та відвертості», — сказав засновник uzahvati Олександр Стужук.

Імерсивний проєкт STEREO покажуть у Львові / Фото надані організаторами

Бараніченко ж додала, що «цей імерсивний досвід не втрачає своєї актуальності, бо в основі – почуття, роздуми й відвертості пар, які поділилися з нами деталями своїх взаємин».

STEREO кілька років звучав для різної публіки як у Києві, так і за кордоном: у Празі, Кракові, Парижі, Лісабоні та Порту. Із серпня 2024 року з імерсивним досвідом STEREO можна познайомитися у Львові на стадіоні «Динамо».

Як повідомляв Укріформ, Київський академічний театр «Золоті Ворота» відкриє новий сезон виставою «Я повернусь» про дітей з півдня України, яких після початку повномасштабного вторгнення депортувала Росія.

Арт-проєкт Львів

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *