Кінофестиваль Cinema for Victory через велику кількість учасників продовжили на тиждень

Кінофестиваль Cinema for Victory через велику кількість учасників продовжили на тиждень 22.02.2024 21:20 Укрінформ Організаційний комітет фестивалю документального кіно Cinema for Victory через велику кількість заявок на участь продовжив кінофестиваль на сім днів – із 23 до 29 лютого. Його програму та локацію проведення з міркувань безпеки повідомлять після офіційного відкриття.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно у Фейсбуці.

«Раді повідомити, що через велику кількість заявок на участь, організаційний комітет вирішив подовжити кінофестиваль на сім днів із 23.02 до 29.02. Це стане можливістю для всіх стрічок, які подали в зазначений термін та пройшли технічний відбір, бути продемонстрованими в конкурсній та позаконкурсній програмах», – ідеться у повідомленні.

Перегляд фільмів розпочнеться з 24 лютого, а програму фестивалю та локацію проведення повідомлять 23 лютого, одразу після офіційного відкриття, з міркувань безпеки.

У Держкіно зазначили, що кінофестиваль Cinema for Victory проводиться винятково за рахунок позабюджетних коштів і висловили особливу подяку за підтримку CORE (Community Organized Relief Effort) – міжнародній гуманітарній організації, яка функціонує в Україні з початку повномасштабного вторгнення та заснована Шоном Пенном і Енн Лі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше зазначалося, що перший в Україні національний фестиваль документального кіно Cinema for Victory, на якому представлять зняті під час російсько-української війни фільми, пройде Києві з 23 до 25 лютого.

Фото: Zelenskiy/Official

Війна Кінофестиваль Документальне кіно Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *