Київський ТЮГ готує виставу та концерт до дня народження Шевченка

Київський ТЮГ готує виставу та концерт до дня народження Шевченка 24.02.2024 21:47 Укрінформ Київський академічний театр юного глядача на Липках до дня народження Тараса Шевченка готує поетичний вечір «Вусата зустріч» на мікросцені й концерт «Тарас співає» – на камерній сцені.

Про це повідомили Укрінформу у театрі.

«Найкращий спосіб відсвяткувати день народження великого Тараса – відвідати зухвалу, відверту поетичну виставу, яка розповість про справжній характер Шевченка. Часом він примушуватиме вас посміхнутись, іноді стривожить душевний спокій, а можливо, ви відчуєте злість чи зневагу. Межі таланту і ясновидства письменника важко окреслити: деякі рядки видаються написаними вчора», – так розповіли у ТЮГу про поетичний вечір «Вусата зустріч», що відбудеться 9 березня.

Як зазначили в театрі, на концерті «Тарас співає» 9 березня глядачі почують вражаючу пісню на слова Тараса Шевченка.

«Ми спробували розкрити всі грані всеохопного таланту письменника», – зауважили в Київському академічному театрі юного глядача на Липках.

Режисер обох постановок Катерина Чепура, хормейстер концерту Валентин Фоменко. У виставах задіяні актори ТЮГу.

Як повідомлялося, Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО) у партнерстві зі Світовим конгресом українців (СКУ) ініціюють до 210 річниці від дня народження Тараса Шевченка міжнародну акцію «Борімося – поборемо».

Концерт Тарас Шевченко Театр Вистава Київ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *