Комедія «Велика прогулянка» зібрала в прокаті вже понад ₴17,8 мільйона

Комедія «Велика прогулянка» зібрала в прокаті вже понад ₴17,8 мільйона 14.11.2023 12:53 Укрінформ Касові збори сімейної комедії «Велика прогулянка» за шість прокатних вікендів сягнули понад 17,8 млн гривень.

Як передає Укрінформ, про це Державне агентство України з питань кіно повідомило у Фейсбуці.

«Після шести вікендів прокату фільму «Велика Прогулянка» було продано 125 734 квитків, а касові збори сягнули 17 843 495 грн», – ідеться в повідомленні.

У Держкіно зауважили, що прокат стрічки триває та закликали глядачів приходити до кінотеатрів, щоб поринути у веселу атмосферу «Великої прогулянки».

Як повідомлялося, сімейна комедія «Велика прогулянка» режисера Олега Зборовського створена за підтримки Держкіно. Головні ролі у фільмі зіграли Олена Кравець, Юрій Ткач, Ірина Гатун та Андрій Ісаєнко. Також на екрані з’являються Verka Serduchka з мамою.

У січні 2022 року Держкіно презентувало офіційний трейлер комедії. Вихід стрічки в прокат був запланований на 24 лютого того ж року.

Натомість на екрани українських кінотеатрів «Велика прогулянка» вийшла 5 жовтня 2023 року. Після першого прокатного вікенду касові збори фільму сягнули понад 6 млн гривень.

Кіно Держкіно фільм Комедія

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *