Мадонна завершила світове турне безкоштовним концертом у Бразилії

Мадонна завершила світове турне безкоштовним концертом у Бразилії 05.05.2024 11:07 Укрінформ Понад мільйон людей прийшли на безкоштовний концерт Мадонни на бразильському пляжі Копакабана, який знаменував завершення її світового туру Celebration.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Попри спеку бульвар на березі океану навколо знаменитого пляжу Ріо-де-Жанейро був заповнений натовпом на кілька кварталів, який влада міста оцінила в 1,6 мільйона осіб. Багато хто стояв там годинами і навіть днями, щоб зайняти зручне місце, а заможніші фанати споглядали концерт на суднах біля пляжу.

Понад 3 000 поліцейських були розгорнуті навколо концертного майданчика, а пожежники перед концертом розпилювали воду і безкоштовно роздавали питну воду, щоб охолодити фанатів, коли температура перевищила 30 градусів за Цельсієм.

Під час нічного концерту температура була близько 27 градусів за Цельсієм.

Бразильська влада посилила пильність щодо великих зібрань під час спеки, після того, як минулого року на концерті Тейлор Свіфт померла молода бразильська фанатка через тепловий удар.

Виступ 65-річної Мадонни тривав понад дві години, завершуючи турне, яке розпочалося наприкінці минулого року. У шоу також взяли участь бразильські попартисти, а також молоді музиканти зі шкіл самби.

Влада штату і міста Ріо-де-Жанейро заявила, що витратила на концерт 20 мільйонів реалів, а решту профінансували приватні спонсори. За оцінками влади, концерт може принести близько 300 мільйонів реалів в економіку Ріо-де-Жанейро.

Як повідомляв Укрінформ, Мадонна розпочала світовий тур у Лондоні у жовтні 2023 року. Тоді вона винесла на сцену український прапор і разом із балетом була в капелюхах від українського дизайнера Ruslan Baginskiy.

Фото з сайту The Hollywood Reporter

Бразилія Концерт Мадонна

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *