Малюнок українського художника затвердили на обкладинку нової книги Тімоті Снайдера

Малюнок українського художника затвердили на обкладинку нової книги Тімоті Снайдера Ексклюзив 23.01.2024 13:09 Укрінформ Малюнок українського художника Антона Логова затверджено на обкладинку нової книги On Freedom американського історика та письменника Тімоті Снайдера.

Про це художник повідомив у коментарі Укрінформу.

«Мій малюнок на обкладинці нової книги легендарного Тімоті Снайдера, затверджений особисто автором. Книга вийде у вересні 2024 року в Лондоні у Великій Британії. Я дуже тішусь із цього приводу. Дякую всім, хто вірить в Україну», – сказав Логов.

Як розповів художник, у листопаді 2023 року йому в інстаграм написала британська дизайнерка Сюзанн Дін, яка запропонувала використати його малюнок для обкладинки нової книги Тімоті Снайдера On Freedom.

«Це була суперновина для мене. Дизайнерка говорила про мій малюнок з голубом і вибухом, який я намалював ще на початку війни у березні 2022 року. Тоді там ще був підпис «Закрийте небо над Україною». Сюзанн говорила, що Тімоті дуже сподобався саме цей малюнок і він особисто його відібрав. Це дуже почесно. Макет і верстка вже готові і книга вийде у вересні 2024 року в Лондоні. У книзі буде вказано моє авторство, і декілька авторських екземплярів буду чекати», – додав художник.

Як повідомляв Укрінформ, художник Антон Логов з початком повномасштабного російського вторгнення постійно «занотовує» в картинах свої відчуття, навіяні війною.

Фото надане Антоном Логовим

Книги Україна Художник Тімоті Снайдер

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *