Найвисокооплачуванішим актором Голлівуду став Адам Сендлер

Найвисокооплачуванішим актором Голлівуду став Адам Сендлер 07.03.2024 15:36 Укрінформ Відомий актор Адам Сендлер став найбільш високооплачуваним актором Голлівуду минулого року, за версією журналу Forbes.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

За даними журналу Forbes, успіх Сендлера на платформі Netflix у 2023 році сприяв отриманню ним прибутку в $73 мільйони.

Це поставило його вище за зірку Барбі – Марго Роббі, яка у свої 33 роки стала наймолодшою людиною в топ-10 впродовж останнього десятиліття..

Том Круз посідає третє місце у списку Forbes, четверте місце зайняв Раян Гослінг, Метт Деймон став п'ятим, а шостим – колега по фільму "Таємниче вбивство" Сендлера Дженніфер Еністон.

Торік прибуткові відносини Сендлера з Netflix також дозволили йому написати, продюсувати та озвучити анімаційний фільм "Лео"; зніматисz та продюсувати комедію You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.

Цьогоріч Сендлер вже знімався у науково-фантастичній драмі "Космічний" – також для Netflix.

"Немає такого поняття як занадто багато Сендлера", – заявила компанія Netflix, продовжуючи його угоду після успіху оригінальної версії "Таємничого вбивства" 2019 року.

За даними Forbes, торік прибутки Сендлера зросли завдяки 44 ролям у жанрі стендап-комедії. Це перший випадок, коли Сендлер очолює список журналу з 2002 року.

Як повідомляв Укрінформ, стрімінгова платформа Netflix оприлюднила трейлер першого сезону свого серіалу «Переповнена кімната» під назвою «Монстри всередині: 24 обличчя Біллі Мілліґана».

Фото: Getty Images

Голлівуд Кіно Гроші Netflix Актор

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *