Нова серія «Піратів Карибського моря» вийде без Джонні Деппа

Нова серія «Піратів Карибського моря» вийде без Джонні Деппа 28.03.2024 12:37 Укрінформ Продюсер франшизи «Пірати Карибського моря» Джеррі Брукгаймер заявив про плани випустити шосту серію без Джонні Деппа в головній ролі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euronews Culture.

Відповідну заяву Брукгаймер зробив під час інтерв’ю ComicBook.com, зазначивши, що не покладається на повернення у шосту частину фільмів Деппа, який грав головного героя – капітана Джека Горобця.

У 2022 році він вже підтверджував, що Депп не братиме участь у зйомках шостого фільму про піратів.

Остання частина фільму «Помста Салазара» вийшла в прокат у 2017 році. Проте з’являлися плани і щодо випуску наступних серій.

Зокрема у 2020 році повідомлялося про роботу над створенням одразу двох фільмів за спільним сценарієм Крейга Мазіна і Теда Елліота, а також окремим сценарієм Крістіни Ходсон. Однак у 2022 році акторка Марго Роббі, яка мала зіграти головну роль у «Піратах» замість Джонні Деппа, заявила, що сценарій за її участі відкинуто, а Брукгаймер віддав перевагу сценарію Мазіна та Елліота.

Після виходу п’ятої частини Депп був втягнутий у судову тяганину із колишньою дружиною Ембер Герд у справі про домашнє насильство. Попри те, що у США Депп виграв судовий процес, він програв аналогічний позов у Великій Британії, що ускладнило продовження його акторської діяльності.

Як повідомлялося, у червні 2022 року судова тяганина між актором Джонні Деппом та його колишньою дружиною Ембер Герд завершилася перемогою актора.

Фото: Euronews Culturе

Джонні Депп Пірати Актор фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *