«Піккардійська Терція» вирушає у різдвяне благодійне турне містами України

«Піккардійська Терція» вирушає у різдвяне благодійне турне містами України 13.12.2023 12:42 Укрінформ Вокальна формація «Піккардійська Терція» з 15 грудня вирушає у великий всеукраїнський різдвяно-новорічний благодійний тур.

Про це Укрінформу повідомили організатори Clever Production.

«Цьогоріч ми відзначатимемо Різдво разом із цілим світом, тому у програмі концерту звучатимуть різдвяні пісні, колядки. Втім ми не будемо відходити від наших традицій, тому звісно ж будемо виконувати найбільш популярні пісні, оскільки страшенно приємно та емоційно, коли зал разом з нами співає ці твори! Приємною несподіванкою для усіх, хто прийде на наші концерти, також будуть прем'єри. Ми впевнені, що ця різдвяна атмосфера дасть змогу зібрати максимум допомоги для наших ЗСУ, оскільки концерти будуть благодійними», – зазначив художній керівник та один з учасників «Піккардійської Терції» Володимир Якимець.

Тур розпочнеться 15 грудня 2023 року та триватиме до 14 січня 2024 року включно. Зокрема, «Піккардійська Терція» виступить із концертами у десятках міст України: від Львова до Чернігова, від Києва до Одеси. Стартують благодійні концерти у Луцьку.

Вокальна формація «Піккардійська Терція» є ровесником незалежності України. Музиканти мають понад чотири сотні музичних творів у репертуарі та п’ятнадцять різножанрових альбомів. На хітах «піккардійців» – «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» – виросло не одне покоління українців.

Як повідомляв Укрінформ, Піккардійська Терція презентувала зворушливий кліп, присвячений українцям, які виїхали за кордон на пісню «Я в чужині дивлюся на небо».

Фото: Clever Production

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *