Посол України представив міністру культури Німеччини низку мистецьких проєктів на 2024 рік

Посол України представив міністру культури Німеччини низку мистецьких проєктів на 2024 рік 20.12.2023 15:26 Укрінформ Посол України в Німеччині Олексій Макеєв та Державна міністерка з питань культури та медіа Клаудієя Рот обговорили плани на 2024 рік та потреби України у зв’язку з триваючими російськими обстрілами об’єктів культурної інфраструктури та культурної спадщини.

Співрозмовники погодилися з необхідністю винесення теми відновлення культурної інфраструктури України на конференцію з питань відновлення, яка відбудеться наступного року у Берліні.

«Посол представив Клаудії Рот низку мистецьких проєктів, які посольство має намір реалізувати у наступному році, зокрема представив концепцію проєкту «Дослідження зла» українського скульптора Михайла Реви про дослідження мистецьких форм передачі досвіду митців під час війни та трансформацію образів війни у культурну пам’ять», – поінформували у диппредставництві.

Як повідомлялося, на початку грудня українська благодійна ініціатива Bake for Ukraine провела в Берліні для депутатів Бундестагу майстер-клас із випікання паляниці.

Фото: germany.mfa.gov.ua

Культурна спадщина Німеччина Посол Україна Мистецтво

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *