Премʼєра фільму жахів «Морена» відбудеться на кінофесті «Миколайчук OPEN»

Премʼєра фільму жахів «Морена» відбудеться на кінофесті «Миколайчук OPEN» 29.03.2024 10:56 Укрінформ У Чернівцях на кінофестивалі "Миколайчук OPEN" відбудеться премʼєра українського фільму жахів «Морена» режисера Сергія Альошечкіна.

Про це Державне агентство з питань кіно повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Фільм жахів «Морена» режисера Сергія Альошечкіна увійде до позаконкурсної програми третього кінофестивалю «Миколайчук OPEN». Стрічку завершили у 2018-му році. Вперше вона зустрінеться з глядачем у Чернівцях в червні 2024-го року", – йдеться у повідомленні.

За сюжетом, закохана пара Ганна та Юрко влітку приїжджає на гостини до батьків дівчини у невеличке село. Молода відьма Іванка, яку односельці прозвали Мореною, кладе око на Юрка в ніч на Івана Купала та наражає його на небезпеку. Своїм чаклунством відьма змушує Ганну заради життя коханого пов’язати себе з Іванкою містичними узами. Це стає початком низки таємничих вбивств та перетворень, яким доведеться протистояти молодим закоханим.

У ролях Таїсія-Оксана Щурук, Ірина Громадська, Віталій Ажнов та Олександр Мельник. Режисер-постановник – Сергій Альошечкін. Продюсер – Геннадій Богук.

Фільм створено продакшеном Ganza Film за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Дистрибʼютор в Україні: FILM.UA Distribution.

Зазначається, що у широкий прокат стрічка вийде восени 2024 року.

Як повідомлялося, кінофестиваль "Миколайчук OPEN" відбудеться у Чернівцях з 15 до 23 червня. На ньому до 100-річчя Сергія Параджанова покажуть фільм «Тіні забутих предків».

Фото:@пресслужба

Іван Миколайчук Трилер Кінофестиваль

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *