Рок-гурт «Мертвий півень» дав сольний концерт після 12-річної перерви

Рок-гурт «Мертвий півень» дав сольний концерт після 12-річної перерви Фото 06.08.2023 15:14 Укрінформ Український колектив «Мертвий півень» в оновленому складі повернувся на сцену та дав після тривалої перерви сольний концерт на сцені FESTrepublic.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми точно знаємо, що хочемо показати. Це будуть, як старі хіти в новому аранжуванні, так і нові пісні. Ми знаємо, що це буде по дорослому», – сказав перед концертом гітарист «Мертвого півня» Роман Чайка.

На FESTrepublic зібралося сотні прихильників українського року. Це перший сольний концерт «Мертвого півня» після 12-річної паузи у творчості.

Через масштабну повітряну тривогу, концерт почався з годинним запізненням. Проте, це не засмутило гостей події, адже вони в укритті згадували та співали пісні «півнів» популярні у -90-х. Зокрема, «Ми так жили, немов співали Джаз», «Б’ютіфул Карпати», «Ми помрем не в Парижі», тощо. Ці та нові пісні виконав колектив також під час концерту зі сцени.

На концерті представили нового вокаліста гурту – Юрія Рокецького. А також спеціально на подію із Філадельфії до Львова прилетіла і вокалістка Ярина Якуб’як.

Концерт гурту «Мертвий півень»/Фото: Анастасія Смолієнко, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *