Шон Пенн знявся у фінальній новелі режисера Мирослава Слабошпицького

Шон Пенн знявся у фінальній новелі режисера Мирослава Слабошпицького 07.12.2023 18:10 Укрінформ Американський актор Шон Пенн завершив зйомки у фінальній новелі українського фільму-антології "Війна очима тварин", які відбулися в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє Deadline, передає Укрінформ.

Пенн зіграв головну роль у фінальній новелі під назвою "Орел", написаній і знятій режисером Мирославом Слабошпицьким ("Плем'я").

Історія відбувається у природному заповіднику навколо Чорнобиля, куди молодий звукорежисер вирушає на прохання іноземного продюсера для запису голосів рідкісних птахів. Але його роботу перериває раптовий початок війни.

Фільм складається з дев'яти частин і розповідає про тварин, які постраждали від екоциду через війну в Україні. Зйомки фільму нещодавно завершилися в Лос-Анджелесі, а другий етап незабаром розпочнеться в Україні.

Пенн є одним з найвідоміших антивоєнних активістів у Голлівуді. Він кілька разів зустрічався з Президентом Володимиром Зеленським і був співрежисером документального фільму про нього «Суперсила» (Superpower).

Українські компанії SOTA Cinema Group та Kleos Art Productions почали знімати "Війну очима тварин" минулого року, перші три історії називалися "Кролик, або Туди й назад", "Синочок" та "Корова в тумані". Усі історії антології засновані на реальних подіях.

Як повідомляв Укрінформ, документальний фільм про війну в Україні «Суперсила» (Superpower), який зняли американський актор і режисер Шон Пенн і Аарон Кауфман, доступний на стримінговому сервісі Paramount+ з 18 вересня.

Фото: Sota Cinema Group

Чорнобильська зона фільм Слабошпицький Шон Пенн

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *