Шварценеггер вважає, що кардіостимулятор не завадить йому на зйомках

Шварценеггер вважає, що кардіостимулятор не завадить йому на зйомках Фото 29.03.2024 13:44 Укрінформ Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер заявив, що нещодавно встановлений кардіостимулятор не завадить йому брати участь у зйомках другого сезону серіалу «Фубар» (FUBAR).

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у соцмережі Х.

Thank you! I’ve gotten so many kind messages from all over the world, but a lot of people have asked if my pacemaker will cause any problems with FUBAR Season 2. Absolutely not. I will be ready to film in April, and you can only see it if you’re really looking for it. pic.twitter.com/zO6aAwLHC6

— Arnold (@Schwarzenegger) March 28, 2024

«Дякую всім! Я отримав стільки добрих повідомлень з усього світу, але багато людей запитували, чи кардіостимулятор не викличе проблем при зйомках другого сезону «Фубар». Зовсім ні», – написав Шварценеггер.

Він додав, що буде готовий до зйомок вже у квітні.

«Ви зможете побачити його (кардіостимулятор – ред.), лише якщо справді його шукатимете», – сказав актор.

The Hollywood Reporter зазначає, що Шварценеггер вперше розповів про перенесену операцію на серці в епізоді свого підкасту «Arnold’s Pump Club» у понеділок, він зауважив, що операція дозволила йому стати «трохи більше машиною».

У серіалі «Фубар» Шварценеггер грає оперативника ЦРУ, який дізнається, що його дочка також працює в агентстві. Вони змушені неохоче співпрацювати в комедії, створеній Ніком Санторою.

Перший сезон вийшов у травні 2023 року.

Як повідомляв Укрінформ, голлівудська американська акторка Джулія Робертс зіграє у трилері «Після полювання» (After the Hunt) італійського кінорежисера Луки Гуаданьїно.

Фото: EFF KRAVITZ/FILMMAGIC

Голлівуд Кіно Шварценеггер Операція на серці

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *