Співачка Шер подала до суду документи на опіку над 47-річним сином – ЗМІ

Співачка Шер подала до суду документи на опіку над 47-річним сином – ЗМІ 28.12.2023 16:00 Укрінформ Американська співачка Шер подала до суду заяву на отримання опіки над своїм 47-річним сином Елайджею Блу Оллманом через його зловживання психоактивними речовинами та проблеми з психічним здоров’ям.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

У судових документах, направлених до Вищого суду Лос-Анджелеса, йдеться про те, що Оллман «наразі не може управляти своїми активами через серйозні проблеми з психічним здоров'ям і зловживання психоактивними речовинами».

Також Шер стверджує, що ця опіка «терміново потрібна», щоб захистити майно 47-річного Оллмана.

За даними ЗМІ, слухання щодо тимчасового рішення у цій справі призначені на 5 січня, а слухання щодо остаточного рішення заплановані на 6 березня.

Нещодавно Шер спростувала звинувачення в тому, що вона найняла чотирьох чоловіків, щоб викрасти Оллмана з номеру готелю в Нью-Йорку.

У судових документах вказано, що син співачки має право на отримання регулярних виплат від трасту, заснованого його покійним батьком, музикантом Греггом Оллманом.

Суд призначає опікуна особам, які не можуть самостійно приймати рішення, наприклад, людям із деменцією чи іншими психічними захворюваннями. Опіку можна використовувати, зокрема, для управління фінансовими справами людини.

Як повідомляв Укрінформ, у 2021 році американська співачка Брітні Спірс здобула перемогу в судовій тяганині зі своїм батьком: суддя Лос-Анджелеса позбавив Джеймі Спірса статусу розпорядника її майна, що оцінюється в $60 млн.

Фото: Getty Images

США Суд Співачка Психічне здоров’я

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *