Стало відомо, коли вийде другий сезон «Гри в кальмара»

Стало відомо, коли вийде другий сезон «Гри в кальмара» 22.04.2024 21:44 Укрінформ Голова Netflix Тед Сарандос під час телеконференції заявив, що прем’єра другого сезону популярного серіалу «Гра в кальмара» відбудеться у другій половині цього року.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Серед серіалів, прем’єри яких заплановані на друге півріччя 2024 року, – другий сезон «Гри в кальмара» та «Нічного агента», фінальний сезон «Кобри Кай», а також нові сезони серіалів «Зовнішні мілини», «Емілі в Парижі» та антологія «Монстр» американського сценариста Раяна Мерфі.

Серед нових серіалів, запланованих на другу половину року: «Первісна Америка», «Сенна», а також екранізація роману Елін Гільдербранд «Ідеальна пара» із Ніколь Кідман і Львом Шрайбером у головних ролях.

Конкретні дати виходу усіх перелічених серіалів не будуть розголошуватися ще деякий час, однак, за словами Сарандоса, прем’єри відбудуться «десь у 2024 році».

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії розпочалися зйомки четвертого та п’ятого сезонів «Відьмака», які охоплять три книги Анджея Сапковського та завершать серіал.

Фото: YOUNGKYU PARK 

Кіно Netflix Серіал

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *