Театр під час війни це не лише зруйновані будівлі, але й нові вистави й заповнені зали – МКІП

Театр під час війни це не лише зруйновані будівлі, але й нові вистави й заповнені зали – МКІП 27.03.2024 10:15 Укрінформ Театр під час повномасштабної війни – не лише знищені будівлі, але й заповнені зали і нові вистави.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство культури та інформаційної політики України написало у Фейсбуці з нагоди Міжнародного дня театру.

"Театр під час повномасштабної війни – це не лише знищені та пошкоджені будівлі. У той же час – це заповнені зали і нові вистави, за квитками на які полюють місяцями", – зазначили у МКІП.

У міністерстві підкреслили, що сьогодні українські митці грають у театрах України та на світовій сцені, збирають на допомогу фронту, працюють в екзилі та повертають мистецтво в рідні деокуповані міста. Багато з них взяли до рук зброю та встали на захист держави.

"Віримо, що мистецтво повернеться в усі театри України", – наголосили у МКІП.

Як повідомляв Укрінформ, 27 березня відзначається Міжнародний день театру. В Україні попри повномасштабну війну театр живе, працює, готує прем’єри та має шалений глядацький попит. Більше того, є окремі вистави, квитки на які неможливо купити навіть за пів року.

Фото з сайту vsepic

Театр МКІП

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *