Вихід фільму «Місія нездійсненна» відкладається через страйк акторів

Вихід фільму «Місія нездійсненна» відкладається через страйк акторів 25.10.2023 17:09 Укрінформ Восьма частина франшизи "Місія нездійсненна" була відкладена через страйк акторів.

Про це повідомляє Sky news, передає Укрінформ.

Paramount Pictures перенесла дату релізу "Місія: нездійсненна" з червня 2024 року на травень 2025 року.

Також повідомляється, що у вівторок профспілка акторів і студія поновили переговори, через два тижні після попередніх невдалих перемовин.

Видання нагадує, що у липні зйомки картини було призупинено через розпочату Томом Крузом та іншими акторами міжнародної рекламної кампанії фільму "Місія нездійсненна: Розплата. Частина перша".

Пізніше зйомки були зірвані через розпочатий влітку профспілкою гільдії кіноакторів SAF-AFTRA страйк, який порушив графік виходу фільмів, які мали вийти на екрани цієї осені.

Переговори між SAG-AFTRA та студіями знову поновилися у вівторок. Профспілка звинуватила студії у "тактиці залякування" після зірвання переговорів два тижні тому.

9 жовтня члени Гільдії письменників Америки майже одноголосно проголосували за ратифікацію нової угоди, яка поклала край їхньому п'ятимісячному страйку.

До прикладу "Дюна: Частина 2" – продовження блокбастера 2021 року – мала вийти на екрани 3 листопада, але була перенесена на березень 2024 року.

Раніше були змінені дати виходу кількох фільмів Marvel.

Реліз фільму "Людина-павук: По той бік павутиння" також відкладено на невизначений термін, хоча спочатку він мав вийти на екрани кінотеатрів у березні наступного року.

Як повідомляв Укрінформ, у липні голлівудські актори приєдналися до страйку сценаристів, припинивши теле- та кіновиробництво в рамках першого спільного страйку в індустрії за понад шість десятиліть після провалу переговорів із великими кіностудіями й стримінговими сервісами.

Зокрема американський актор і кінорежисер Бред Пітт призупинив зйомку свого фільму Apex про гонки Формули 1 на знак солідарності з колегами-страйкувальниками у Голлівуді.

Фото: news.sky.com

Голлівуд Кіно Страйк

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *