Вийшов офіційний тизер українського фільму «Ти мене любиш?»

Вийшов офіційний тизер українського фільму «Ти мене любиш?» Відео 02.02.2024 14:18 Укрінформ Оприлюднено офіційний тизер українського фільму «Ти мене любиш?» режисерки Тоні Ноябрьової.

Про це повідомляє пресслужба Держкіно в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Дивіться відео й поринайте у світ 17-річної Кіри, сповнений любові, наївності та бунтарства», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у широкий прокат драма-дорослішання вийде 16 травня.

«Ти мене любиш?» — це історія дорослішання, яка розгортається напередодні розвалу СРСР. 17-річна Кіра стає свідком розлучення батьків, розпаду однієї країни та народження іншої. Дивіться відео й поринайте у світ 17-річної Кіри, сповнений любові, наївності та бунтарства», – повідомляють в Держкіно.

Режисер та автор сценарію Тоня Ноябрьова.

Виробництво: Family Production за підтримки Державного агентства України з питань кіно у копродукції з Commonground Pictures та зі скандинавським кінофондом Film i Väst.

Дистрибутор в Україні: Filmua.distribution.

Як повідомлялося, фільм «Ти мене любиш?» брав участь у секції Work in progress Каннського та Стокгольмського кінофестивалів на майданчиках Tallin Black Nights та Ukraine Now, які представляли сучасне українське кіно, а також був відібраний в офіційну програму Work in progress фестивалю у Сан-Себастьяні.

Кіно Держкіно Тизер

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *