Warner Bros. випустить новий фільм «Володар перснів: Полювання на Ґолума»

Warner Bros. випустить новий фільм «Володар перснів: Полювання на Ґолума» 10.05.2024 11:18 Укрінформ Warner Bros. у 2026 році випустить перший фільм з нової серії фільмів «Володар перснів», в центрі якого буде персонаж Ґолум.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Variety.

Режисер оригінальної трилогії «Володар перснів» Пітер Джексон та його партнери Френ Уолш і Філіппа Боєнс виступлять продюсерами картини і «будуть задіяні на кожному етапі», сказав гендиректор Warner Bros. Discovery Девід Заслав у четвер,

Наразі фільм з робочою назвою «Володар Перснів: Полювання на Ґолума» знаходиться на ранньому етапі розробки сценарію.

Актор Ендрі Серікс, який зіграв Ґолума, стане режисером фільму і зіграє головну роль у новій частині. Кен Камінс виступить продюсером разом із Серкісом та Джонатаном Каведішем.

«Володар перснів» – кінотрилогія епічних пригодницьких фільмів у жанрі «фентезі», заснованих на однойменному романі британського письменника Дж.Р.Р.Толкіна. Загалом в період з 2001 по 2003 роки вийшло три фільми за цією історією.

Як повідомляв Укрінформ, у Великій Британії розпочалися зйомки четвертого та п’ятого сезонів «Відьмака», які охоплять три книги Анджея Сапковського та завершать серіал.

Кіно Володар перснів

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *