У Чернівцях до 75-річчя Івасюка покажуть документальний фільм про нього

У Чернівцях до 75-річчя Івасюка покажуть документальний фільм про нього 27.02.2024 16:18 Укрінформ У Чернівцях до 75-річчя композитора Володимира Івасюка покажуть документальний фільм "Феномен Івасюка".

Про це у Фейсбуці повідомляє Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука, передає Укрінформ.

"Напередодні 75-річного ювілею геніального композитора сучасності Володимира Івасюка 3 березня о 18:00 у Центрі Миколайчука пропонуємо переглянути фільм "Феномен Івасюка", – йдеться у повідомленні.

Організатори показу зазначають, що автори фільму – актор, відеоблогер та засновник каналу "Загін кіноманів" Віталій Гордієнко та Станіслав Весельський.

"Документальне відео-есе яке знайомить з молодим, креативним та стильним музикантом Володею Івасюком, а також з його піснями, які у свій час змінили правила гри на музичній арені і досі звучать неперевершено", – додають організатори.

Вхід на показ фільму вільний.

Як повідомлялося, у Чернівцях до 75-річчя від дня народження Володимира Івасюка започаткують всеукраїнський музичний фестиваль-конкурс "Водограй".

Володимир Івасюк – видатний український композитор і поет, один із основоположників української естрадної музики. Народився 4 березня 1949 року. Автор 107 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох вистав. Герой України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка (1994, посмертно).

Чернівці фільм Івасюк

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *