У Києві 19 березня відбудеться форум «Креативна Україна»

У Києві 19 березня відбудеться форум «Креативна Україна» 28.02.2024 11:46 Укрінформ У Києві 19 березня проходитиме VII Міжнародний форум «Креативна Україна» — Rethinking. Culture.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

"Захід збере урядовців, народних депутатів, українських та закордонних експертів й експерток, креативних підприємців і підприємиць, митців і мисткинь, журналістів і журналісток, аби продемонструвати, як у горнилі війни переосмислюється і зароджується нова українська культура та креативні індустрії і який внесок вони роблять у боротьбу України", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом дня на двох сценах паралельно відбуватимуться панельні дискусії високого експертного та політичного рівня.

Під час події заплановані: висвітлення прикладів успішного внеску культури і креативних індустрій України в інформаційну війну; обговорення подальшої комунікаційної стратегії, наративів і стратегії культурної дипломатії української держави на цьому етапі війни; визначення подальших кроків.

Форум проходитиме в онлайн та офлайн форматах.

Організаторами заходу є МКІП та Український центр культурних досліджень спільно з Design of Changes та Design4Ukraine у партнерстві з Групою Нафтогаз та Федерацією роботодавців нафтогазової галузі.

Форум проходитиме за підтримки Українського культурного фонду, Представництва Європейського Союзу в Україні та Офісу розвитку креативних індустрій при МКІП.

Як повідомлялося, Міністерство культури та інформаційної політики оголосило про запуск ініціативи RES-POL — Rapid Expert Support for Culture and Media Policies in Ukraine (Швидка експертна підтримка політики у сфері культури та медіа в Україні).

Форум Київ МКІП Креативна Україна

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *