У Львові виступить триразовий номінант на Греммі, кримськотатарський піаніст Усеїн Бекіров

У Львові виступить триразовий номінант на Греммі, кримськотатарський піаніст Усеїн Бекіров 25.04.2024 16:11 Укрінформ У межах Міжнародного фестивалю Lviv Jazz Days 27 квітня відбудеться концерт авторської музики від Usein Bekirov Project, який поєднує український та кримськотатарський фольклор із сучасними джазовими напрямками.

Про це Укрінформу повідомили організатори концерту VINIL concert agency.

«Усеїн Бекіров – кримськотатарський піаніст, композитор, аранжувальник, заслужений артист України. Його музика тричі потрапляла у лонглист на номінацію «Греммі». Його музика – це фолк-джаз, надзвичайно гармонійне, органічне поєднання українського та кримськотатарського фольклору із сучасними джазовими напрямками. Фірмовий почерк Усеїна Бекірова – глибина та емоційність виконання, вихор емоцій, неймовірний потік творчої енергії та надзвичайна щирість», – зазначають організатори.

Надано організаторами VINIL concert agency

Музикант відомий колабораціями з провідними світовими джазовими музикантами, серед яких Джеймс Дженас, Ренді Брекер, Майк Стерн, Деніс Чемберс, Сенк Ердоган, Ада Роватті, Ібрагім Маалуф, Хадрієн Феро, Сарп Маден.

Також під час концерту у Львові виступлять такі відомі виконавці, як Іван Лохманюк (бас – гітара), Артур Фролов (ударні), Віктор Павелко (саксофон), Ярослав Казмірчук (труба).

Концерт відбудеться 27 квітня в Будинку офіцерів у Львові.

Надано організаторами VINIL concert agency

Фестиваль проходить за підтримки управління культури та релігій Львівської обласної військової адміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові відкрився VI щорічний Міжнародний фестиваль джазу Lviv Jazz Days 2024, який проходить з 14 по 28 квітня.

Головне фото: Усеїн Бекіров / Фейсбук

Концерт Кримські татари Львів Джаз

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *