Українська воєнна драма «Обмін» вийде в прокат у Японії

Українська воєнна драма «Обмін» вийде в прокат у Японії 27.01.2024 10:23 Укрінформ Воєнна драма «Обмін» режисера Володимира Харченка-Куліковського вийде в прокат на великих екранах в Японії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно у Фейсбуці.

"29 березня воєнна драма «Обмін» режисера Володимира Харченка-Куліковського вийде в прокат на великих екранах в Японії", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, стрічка написана на основі реальних подій.

Фільм розповідає про те, як одного разу посеред ночі на телефон столичного хірурга Олександра з номера його сина подзвонив невідомий. Так батько дізнається, що Костя, його син, пішов добровольцем в армію і під час бойового завдання потрапив у полон до місцевого сепаратиста, колишнього "мента Привида".

"Через стосунки з колишньою дружиною у Олександра напружені стосунки з сином, але заради нього він готовий на все. Щоб звільнити сина, батько має сам поїхати на лінію розмежування і привезти вказану суму. Але на обмін привозять іншого хлопця. І події починають розвиватись абсолютно непередбачувано. У справу вступає російський полковник ГРУ, очільник російських окупаційних військ. Людина без моралі і правил. Перед яким вибором постане кожен з героїв і як один телефонний дзвінок перевернув долі усіх героїв цього фільму?" – інформують про сюжет фільму в Держкіно.

Виробництво стрічки здійснювалося за підтримки Державного агентства з питань кіно та ТОВ «Кінокомпанія 2016».

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч заплановане представлення українських фільмів більш як на десяти міжнародних фестивалях.

Японія Держкіно Війна фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *