Українські дизайнери беруть участь у Берлінському тижні моди

Українські дизайнери беруть участь у Берлінському тижні моди Фото 07.02.2024 11:34 Укрінформ Українські дизайнери беруть участь у Берлінському тижні моди – 2024.

На показі Кристини Бобкової побувала кореспондент Укрінформу. 

Дизайнерка, яка вже вчетверте бере участь у Тижні, показала колекцію осінь-зима 2025 року. В бесіді з агентством вона зазначила, що натхненням при створенні колекції стали врожай, смак ожини, смак вина, вид українських полів з пташиного польоту. У колекції переважають бежеві, брудно-білі та чорні тони, винні, ожинові, сливові відтінки, а також гарбузовий, жовтковий, баклажановий кольори тони. Спеціально до нового сезону українська художниця та архітектор Даша Зима розробила принт, який показує стилізовані жнива та сади в Україні.

«Вважаю своєю місією показувати в своїх колекціях українську культуру, українські традиції… Не тільки для німців, але й європейців, а також українців, які наразі живуть у Німеччині», – сказала Бобкова після завершення дефіле. Воно проходило під трек, написаний спеціально для шоу українською музиканткою Анастасією Воган.

Одяг з нової колекції можна буде придбати, зокрема, в інтернет-магазині BOBKOVA з 1 вересня 2025 року. 

Українські дизайнери беруть участь у Берлінському тижні моди / Фото: Ольга Танасійчук, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *