Українські студенти презентують у шести країнах «пісню без слів» про мир

Українські студенти презентують у шести країнах «пісню без слів» про мир 19.04.2024 10:08 Укрінформ Група українських студентів у 6 країнах Європи проведе аудіоперформанс, щоб привернути увагу європейців до крихкості миру.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на організаторів заходу – Українську академію лідерства.

Понад 100 українських студентів з 20 по 28 квітня презентують у Німеччині, Бельгії, Франції, Чехії, Данії та Словаччині презентують “пісню без слів”.

"На фоні Євробачення – фестивалю, що 68 років єднає світ піснями, що конкурують між собою, активісти вирішили обʼєднати світ однією піснею, що не потребує конкурсів. Піснею про мир, що не містить жодного слова. Ця альтернативна музична композиція якнайкраще відображає слоган Євробачення — United by Music. В такий спосіб українська молодь дякує європейській спільноті та закликає продовжувати підтримку", – розповіли організатори.

Цей захід є частиною волонтерської адвокаційної місії Української академії лідерства в країнах Європи за підтримки уряду України, Western NIS Enterprise Fund та інституційних партнерів.

Зокрема, 20 квітня акція молоді The Unnoticed Song відбуватиметься у Празі на Вацлавській площі з 18.00 по 20.00.

«Ця експедиція – традиційна частина щорічної навчальної програми Академії. Метою візиту студентів УАЛ є дослідження принципів європейської демократії, вивчення основних і важливих сфер державного устрою, системи освіти та ознайомлення з європейським досвідом щодо ключових концепцій підприємництва», – наголосили організатори.

Українська академія лідерства – це освітня інституція, де проходить навчання за 10-місячною денною комплексною освітньою програмою для української молоді, мета якої – сприяти розвитку лідерських якостей молодого покоління. З 2015 року УАЛ випустила 1260 студентів з усіх регіонів України.

Щороку студенти УАЛ проводять акції на підтримку України в країнах Європи, Зокрема, торік студенти створили 50-кілограмову книгу «Злочин без покарання», в якій розповідається про злочини Російської Федерації, зокрема про незаконну депортацію дітей.

Євробачення Пісня Студент

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *