Український трилер «Між нами» на початку січня вийде на Netflix

Український трилер «Між нами» на початку січня вийде на Netflix 21.12.2023 13:48 Укрінформ Український популярний трилер "Між нами" на початку січня стане доступним на платформі Netflix.

Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно, передає Укрінформ.

"Гостросюжетний фільм «Між нами» набирає популярності, адже вже 3 січня стрічка стане доступною на стрімінговій платформі Netflix", – йдеться у повідомленні.

"Між нами" — це дебютна повнометражна ігрова стрічка режисерки Соломії Томащук.

У центрі подій — дівчина Саша з травматичним минулим та хаотичними любовними стосунками, яку зіграла Анастасія Пустовіт. Поруч з нею, у несподіваному для себе амплуа, культова акторка Ірма Вітовська, що втілює образ лікарки Ані. Одного дня жіночі долі перетинаються — несподіваний поворот долі дає зрозуміти, що зміни неминучі.

В основі стрічки — аб’юзивні стосунки двох жінок, які стають заручницями вбивства, що радикально змінює їх життя.

Ролі у фільмі виконали: Дмитро Сова, Євген Єфремов, Михайло Дзюба, Сергій Детюк, Євгеній Ламах. Камео: музиканти гурту «Вагоновожатые», а до саундтреку стрічки увійшли їхні пісні «Касета» та «Між нами». Композитор — Антон Байбаков. Продюсер картини — Поліна Герман, UP UA STUDIO.

Виробництво кінострічки – UP UA Studio за підтримки Держкіно.

Стрічка "Між нами" стала одною з переможців 11-го конкурсного відбору кінопроєктів Держкіно в 2019 році та отримала державну фінансову підтримку в 11 млн 200 тис. 124 грн (100%).

Netflix фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *