Українсько-болгарський фільм «Край ріки» переміг на Onyko Film Festival

Українсько-болгарський фільм «Край ріки» переміг на Onyko Film Festival 03.11.2023 16:06 Укрінформ Фільм «Край ріки» спільного виробництва України і Болгарії переміг на Onyko Film Festival.

Про це повідомляє Державне агентство з питань кіно, передає Укрінформ

“Вітаємо команду фільму «Край ріки» з перемогою у номінації «Кращий український фільм» фестивалю Onyko Film Festival!” – йдеться у дописі.

Сюжет драми «Край ріки» розгортається у Вилковому на Одещині, куди потрапляє болгарин Христофор разом зі своїм другом Теодором. За фатальним збігом обставин він опиняється під підозрою у ненавмисному вбивстві дев’ятирічного хлопчика.

Перебуваючи під слідством, головний герой змушений залишитися у Вилковому, де знаходить не тільки роботу і починає нове життя серед старовірів-липован, а й зустрічає справжнє кохання. Але на шляху до щастя йому доведеться пройти безліч випробувань.

Стрічка створена за підтримки Держкіно та Болгарського національного фільм-центру.

Onyko Film Festival — щорічний фестиваль, перевірений IMDb, із щомісячним нагородженням, має естонське та українське коріння.

Як повідомляв Укрінформ, на кінофестивалі у Локарно українська стрічка "Степне" відзначена нагородою за найкращу режисуру.

Фото: Держкіно

Держкіно Кінофестиваль фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *