Зеленський: Історії трагедій цієї війни будуть на мільйонах екранів, а отже, – у мільярдах сердець

Зеленський: Історії трагедій цієї війни будуть на мільйонах екранів, а отже, – у мільярдах сердець Відео 23.02.2024 22:27 Укрінформ Світ ніколи не забуде Бучу та Маріуполь. Історії трагедій цієї війни будуть на мільйонах екранів, а отже, – у мільярдах сердець.

Про це зазначив Президент України Володимир Зеленський у зверненні до учасників першого національного фестивалю фільмів, знятих під час російсько-української війни, Cinema for Victory.

«Я впевнений, що світ ніколи не забуде Бучу та Маріуполь. Бо історії трагедій цієї війни будуть на мільйонах екранів, а отже, – у мільярдах сердець. Я впевнений, що людство не втратить поваги до героїзму наших людей. Кіно зробить цей героїзм легендарним і вчитиме, що кожен має зробити вибір у житті – етичний вибір. Вибір на користь життя і справедливості – на користь України. Я впевнений, ми збережемо наше єднання зі світом за будь-яких дезінформаційних штормів. Мистецтво буде на нашому боці", – зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, раніше зазначалося, що перший в Україні національний фестиваль документального кіно Cinema for Victory, на якому представлять зняті під час російсько-української війни фільми, пройде Києві з 23 до 25 лютого.

Війна Зеленський Війна з Росією

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *