Зірка серіалу «Нарко» Вагнер Моура зіграє у політичному трилері «Таємний агент» – ЗМІ

Зірка серіалу «Нарко» Вагнер Моура зіграє у політичному трилері «Таємний агент» – ЗМІ 01.05.2024 15:27 Укрінформ Зірка серіалу «Нарко» й воєнного бойовика «Повстання Штатів» Вагнер Моура зіграє у політичному трилері «Таємний агент» (The Secret Agent).

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Variety.

Події сюжету фільму, вихід якого очікується у 2025 році, розгортаються наприкінці 1970-х років в останні роки військової диктатури в Бразилії.

Моура зіграє роль Марсело, професора університету у віці 40 років, який перебуває в бігах.

Він подорожує з бразильського Сан-Паулу до приморського міста Ресіфі під час карнавального тижня, сподіваючись возз’єднатися зі своїм сином. Проте незабаром він дізнається, що за ним шпигують сусіди.

Кінорежисером фільму буде бразилець Клебер Мендонса Фільо. «Таємний агент» стане для нього найамбітнішим повнометражним фільмом на сьогодні, і його першим художнім фільмом після «Бакурау», який отримав приз журі на Канському кінофестивалі у 2019 році.

Зазначається, що Моура став відомим на міжнародній арені завдяки номінації на «Золотий глобус» за роль Пабло Ескобара в серіалі Netflix «Нарко».

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор Майкл Б. Джордан зіграє у трилері для американської кінокомпанії Warner Bros.

Фото: NETFLIX

Актор Серіал фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *