113 загиблих і 150 поранених: весільна вечірка в Іраку закінчилася трагічною пожежею (відео)

Фото: Twitter | В Іраку пожежа забрала життя понад 100 осіб, ще 150 було поранено

За даними ЗМІ, кількість загиблих може бути більшою, ніж заявляють чиновники. Рятувальники встановили, що будівля була побудована з легкозаймистих матеріалів, що прискорило її руйнування.

Related video

Понад сто людей загинули, а ще 150 дістали поранення внаслідок пожежі, що сталася на весільній вечірці в іракській провінції Ніневія, районі Хамданія. Співробітники цивільної оборони проводили пошукові операції в обвуглених руїнах будівлі до ранку середи. Про це 27 вересня повідомляє агентство Reuters.

Хасан аль-Аллак, заступник губернатора провінції Ніневія, підтвердив загибель 113 осіб, хоча деякі джерела стверджують, що кількість жертв перевищує сто осіб. Ще 150 осіб дістали поранення внаслідок цієї трагедії.

Згідно з державними ЗМІ, пожежа почалася у великому залі для заходів після того, як було запущено феєрверки під час святкування. Один зі свідків, Імад Йохана, розповів, що бачив, як вогонь виривався з будівлі, і багато людей опинилися замкненими всередині. Навіть ті, хто зміг вибратися, дістали серйозні поранення.

Згідно з попередніми даними, будівля була побудована з легкозаймистих матеріалів, що прискорило її руйнування.

Судячи з опублікованих кадрів, пожежа почалася під час святкування — на відео зафіксовано епізод, як у момент танцю нареченого і нареченої на гостей падають палаючі уламки.

На місце події було направлено машини швидкої допомоги та медичні бригади федеральної влади Іраку.

За словами очевидців, пожежа почалася приблизно о 22:45 за місцевим часом, і в цей час усередині будівлі перебували сотні людей.

Важливо У Німеччині згоріли десятки електромобілів Tesla вартістю понад 500 тисяч євро (фото)

Нагадаємо, вчені показали “шрами” від лісових пожеж на грецькому острові Родос. Дані вчених свідчать про те, що внаслідок пожеж було знищено майже 18 000 гектарів землі, будівлі, що знаходилися на цій території, було зруйновано, сотні тварин опинилися у смертельній пастці, а місцева влада була змушена оголосити про масову евакуацію тисяч туристів.

Раніше повідомлялося, що в Нігерії через пожежу вся країна виявилася знеструмленою. Тільки за минулий рік у країні подібні випадки блекаутів траплялися чотири рази.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *