603 дні в шикарному номері: чоловік кілька років жив у 5-зірковому готелі і не платив

Фото: Roseate Hotels | Ілюстративне фото

Чоловік заборгував готелю понад 5 мільйонів рупій, що еквівалентно майже 70 тисячам доларів. Йому також висувають звинувачення у змові з персоналом з метою приховування боргу, що збільшується.

Related video

В Індії чоловіка, ім’я якого вирішили не називати, звинувачують у тому, що він проживав у 5-зірковому готелі близько 2 років, але ніколи не розплачувався за надані послуги. Про це пише Ladbible.

Чоловік провів 603 дні в розкішному готелі Roseate House, розташованому поруч з аеропортом Делі, перш ніж хтось із робітників виявив, що він не оплачує своє проживання і не має права на перебування там. Після виявлення цього обману менеджери готелю повідомили про це поліції.

Згідно із заявою представників готелю, чоловік заборгував їм понад 5 мільйонів рупій, що еквівалентно майже 70 тисячам доларів. Йому також висувають звинувачення у змові з персоналом з метою приховування боргу, що збільшується.

За даними розслідування, обвинувачений зареєструвався 30 травня 2019 року, забронювавши проживання тільки на одну ніч. Однак, використовуючи різні методи, він зміг залишатися в готелі до 22 січня 2021 року. Видання зазначає, що один зі співробітників нібито продовжив термін його перебування, попри те, що він за це не платив.

Ймовірно, схема полягала в шахрайстві з чужими рахунками або обміні одного рахунку на інший, що забезпечувало непомітність злочинця. Однак, зрештою його махінації було виявлено.

Раніше Фокус писав, що сімейну пару виганяють з Австралії, тому що вони “занадто старі”. Гленн і Шина Тунікліфф змушені покинути свій австралійський будинок, бізнес і залишити своїх дітей.

Також повідомлялося, що стюардеса погрожувала підірвати літак, щоб завадити колишньому хлопцю. Даніела Карбоне використовувала програмне забезпечення для спотворення голосу, щоб погрожувати пілоту. Через дії стюардеси авіакомпанія зазнала збитків у розмірі близько мільйона доларів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *