Без мотузок та страховки: британець спробував піднятися на 123-поверховий хмарочос (відео)

Фото: Daily Mail | Чоловік дістався 73-го поверху

Джордж Кінг-Томпсон підіймався на вежу Lotte World Tower у Сеулі без мотузок, страховки та в одних шортах. Чоловік дістався 73-го поверху п’ятої за висотою будівлі у світі.

Related video

У Південній Кореї 24-річний шукач гострих відчуттів Джордж Кінг-Томпсон із Британії дістався 73-го поверху 123-поверхового хмарочоса, перш ніж його перехопили представники влади та взяли під варту. Про це пише Daily Mail.

Альпініст з Оксфорду підіймався на хмарочос на вежу Lotte World Tower у Сеулі без мотузок, страховки та в одних шортах. Чоловік, якого чотири роки тому було ув’язнено за підйом на вежу The Shard у Лондоні, дістався 73-го поверху п’ятої за висотою будівлі у світі.

Після того, як до хмарочоса приїхали співробітники поліції, британець був змушений сісти в люльку для технічного обслуговування й увійти в будинок, де вони взяли його під варту.

Чотири роки тому чоловік був ув'язнений за підйом на вежу The Shard у Лондоні Фото: Daily Mail

Раніше Кінг-Томпсон був засуджений до шести місяців ув’язнення за підйом на висоту The Shard у 2019 році. Він піднявся на будівлю з першого поверху до верху всього за 45 хвилин.

Станція London Bridge була ненадовго закрита через цей інцидент, і він отримав поліцейське попередження після того, як його помітили на схилі хмарочоса приблизно о 5 ранку 8 липня.

Засудивши Кінга-Томпсона до негайного позбавлення волі, суддя Мюррей заявив, що порушення наказу було “навмисним та усвідомленим”. Він додав, що “культові будівлі іноді стають ціллю терористів”, і що “інформація про шляхи проникнення в будівлю та навколо неї” може збільшити ризик для людей, які живуть і працюють у ній.

Це не перший випадок, коли хтось намагається піднятися на вежу Lotte World, у 2018 році людина, відома як “французька людина-павук” Ален Робер, також намагалася підкорити будівлю в Сеулі. 60-річний чоловік подолав більш ніж половину шляху до того, як його заарештували поліція.

Раніше Фокус писав, що жінка пережила удар блискавки й тепер знає коли буде гроза. Інцидент стався влітку 2009 року. За п’ять хвилин у місті було зареєстровано 1200 ударів блискавки. Кімберлі Кроун почула два гучні удари.

Також повідомлялося, що 10-річна дівчинка загубилася в лісі та виживала одна. Шунгла Машвані зникла у долині річки Кле Елум, коли грала у лісі під час зустрічі з родичами. Дівчинка самостійно пробиралася через густий ліс, прямуючи вздовж річки вниз за течією, і провела холодну ніч між деревами.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *