Біля берегів Японії в Тихому океані вибухнуло судно РФ

Транспортний рефрижератор “Саронік бриз”

Транспортний рефрижератор належить судноплавній компанії ТОВ “Дальріфер” з Владивостока. Він перевозив торгові вантажі через Японське, Охотське та Берингове моря.

Related video

Біля берегів Японії в Тихому океані на транспортному судні РФ стався вибух. Є загиблий серед членів екіпажу. Про це повідомляє російське видання SHOT.

НП сталася в Тихому океані приблизно за 40 миль від японського порту Токачі.

Важливо Корабль РФ пройшов біля газопроводу в Фінляндії, де потім виявили пошкодження, – Reuters

На вантажному російському судні “Саронік бриз” проводилися ремонтні роботи, під час яких в одному із приміщень у повітря злетіли ацетиленові балони.

Внаслідок потужного вибуху вибуховою хвилею винесло залізні двері. Вони поцілили просто в голову мотористу-зварювальнику, який проводив роботи. ВІд отриманих травм працівник помер на місці. За фактом пригоди буде проведено відповідну перевірку.

Транспортний рефрижератор “Саронік бриз” належить владивостокській судноплавній компанії ТОВ “Дальріфер”. Кораблі компанії перевозять різні торгові вантажі через Японське, Охотське та Берингове моря.

Нагадаємо, що поліція Фінляндії вважає, що із пошкодженням газопроводу Balticconnector, який з’єднує Фінляндію та Естонію, пов’язане судно Newnew Polar Bear, зареєстроване під прапором Гонконгу, могло бути причиною цього інциденту.

Також раніше повідомлялося, що у США дорожня бригада під час будівельних робіт знайшла останки корабля XIX століття. Артефакт завдовжки понад 6 метрів був похований приблизно за 2,5 метра під землею.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *