Чвертьфінал ЛЧ — ІДІЛ погрожує терактами на матчах — фото

Фото: Getty Images | Стадіон Сантьяго Бернабеу

За даними журналістів, в організації матчу “Реал” — “Манчестер Сіті” поки що нічого не зміниться, оскільки місцева влада і так визначила його як подію високого ризику.

Related video

Ресурс, який пов’язують із терористичною організацією “Ісламська держава” (ІДІЛ), розповсюдив фото стадіонів, де відбудуться матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів, із написом: “Убийте їх усіх”. На це звернув увагу іспанський портал Marca.

На зображенні можна побачити силует озброєної людини на тлі фотографій чотирьох стадіонів — “Емірейтс”, “Парк де Пренс”, “Метрополітано” і “Сантьяго Бернабеу”. Саме на цих аренах відбудуться матчі чвертьфіналів ЛЧ цього тижня.

“Убити їх усіх”, — свідчить напис на зображенні.

Послання від ІДІЛ

Журналісти пишуть, що інформацію про ймовірну загрозу від ІДІЛ щодо матчів Ліги чемпіонів уже отримано службами безпеки.

Також повідомляється, що наразі в плані організації матчу “Реал” — “Манчестер Сіті” нічого не змінилося — матч і так супроводжується спеціальними заходами спостереження, оскільки МВС вважає його заходом із підвищеним рівнем ризику.

Важливо Затримали прихильника ІДІЛ: у Франції запобігли теракту в соборі Нотр-Дам, — ЗМІ

За інформацією видання, рішення про те, чи вживати додаткових заходів безпеки, ухвалять тільки у вівторок вранці, на нараді з безпеки матчу.

“Мадрид довів, що вміє організовувати такі матчі та тримати ситуацію під контролем”, — зазначають журналісти.

Нагадаємо, за даними ЗМІ від 1 квітня, напередодні терористичного акту в підмосковному концертному залі “Крокус Сіті Хол” Іран попереджав Російську Федерацію про можливу велику терористичну операцію “Ісламської держави”.

При цьому президент Росії Володимир Путін 4 квітня заявив, що члени терористичної організації ІДІЛ не можуть планувати теракти в Росії. За його словами, “справжні” організатори стрілянини в концертному залі “Крокус Сіті Хол” планували посварити нації, які проживають у РФ.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *