Довелося екстрено оперувати: ватні палички ледь не вбили 28-річного чоловіка

Ватні палички

Чоловік звернувся до медиків через сильні болі у вусі, а на момент візиту він майже втратив слух. Під час огляду медики встановили, що у пацієнта гнійний отит уже кілька років.

Related video

В РФ молодий чоловік почистив вухаватними паличками і мало не помер. Він пошкодив барабанну перетинку, що призвело до лихоманки та ледь не переросло в сепсис. Також у чоловіка мало не відірвався тромб. Про це пише видання SHOT.

Зазначається, що 28-річний чоловік звернувся до медиків через сильні болі у вусі. На момент візиту він майже втратив слух. Під час огляду лікарі встановили, що у пацієнта гнійний отит уже кілька років. Причиною цього стали ватні палички, якими він почистив вухо, травмував барабанну перетинку і заніс інфекцію.

Чоловікові призначили лікування і відправили додому, але воно виявилося недієвим — хвороба прогресувала, а сильні болі з вуха “спустилися” на шию.

Лікарі поставили діагноз: тромбоз сигмовидного синуса, який загрожував сепсисом і безпосередньо відривом тромба.

Пацієнта довелося екстрено оперувати. Медики почистили порожнину вуха і відалили тромб. Незабаром на молодого чоловіка очікує ще одна операція. Медики обіцяють, що поступово слух повернеться, якщо він знову не чиститиме вуха ватними паличками.

Нагадаємо, що у Києві до лікарні з ознаками інтоксикації потрапили кілька дітей, які їли шоколад з гуманітарної допомоги. Причиною їхнього стану був канабіс. Діти вживали шоколад в упаковці без маркування.

Раніше повідомлялося, що у Туреччині стоматолог, ставлячи імплант, просвердлив пацієнту мозок. Під час операції апарат для вкручування імплантів вийшов з ладу. Тож лікар закінчував почате вручну.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *