ДТП в Росії — російський військовий збив 11 своїх побратимів — відео

Фото: Скрін відео | Троє строковиків снідали вже у лікарні

Ворожі строковики йшли на сніданок, коли їх “наздогнала” машина лейтенанта. В останній момент вони спробували перебігти на засніжене узбіччя, але вже було пізно.

Related video

У Росії військовослужбовець збив цілу групу своїх товаришів по служби. Деталями інциденту 2 грудня поділились у медіа Baza.

Подія сталася на Камчатському півострові, на трасі “Петропавловськ-Камчатський — Мільково”. Рано вранці 27-річний лейтенант Ігор Н. не впорався з керування і врізався у групу призовників, які проходять строкову службу. Бійці в той момент йшли до їдальні — на сніданок.

Внаслідок аварії постраждали 11 військових. Троє з них були доставлені у лікарню, іншим надали медичну допомогу на місці.

У медіа проінформували, що матеріали щодо ДТП були передані у Слідчий комітет РФ. Справою займеться військово-слідчий відділ.

На оприлюдненому відео з місця подій видно, що дорога була вкрита льодом, а на узбіччі лежав сніг. Група військових йшла не по снігу, а по проїжджій частині. Коли машина почала “летіти” на них, російські строковики спробували все ж перебігти на узбіччя, але не встигли.

Нагадаємо, у росЗМІ повідомили, що у РФ почали перевіряти вантажні потяги з Фінляндії. У них шукають нелегалів, які нібито можуть ховатися між вагонами.

26-річна модель російського походження Кейт Лошкарьова ледь не втратила життя під час фотосесії. Дівчину у гламурній сукні накрило хвилею та віднесло в море.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *