iPhone на картині 353-річної давності: бос Apple вірить, що подорожі у часі реальні

Фото: Daily Express | Картина була написана Пітером де Хухом у 1670 році

Бізнесмен Тім Кук подумав, що iPhone на малюнку справді здається схожим одним із тих, які виробляє його фірма. Картина була написана Пітером де Хухом у 1670 році.

Related video

Генеральний директор компанії Apple Тім Кук вважає, що подорожі у часі можливі. Підприємець упевнений, що хтось на картині 1600-х років тримає в руках продукт його компанії, який справив революцію у спілкуванні. Про це пише Daily Express.

Картина “Чоловік, який передає лист жінці до передпокою” була написана Пітером де Хухом в 1670 році.

“Я завжди думав, що знаю, коли був винайдений iPhone, але тепер я вже не такий впевнений”, — заявив американець.

Він розповів, як виявив картину, на якій зображено листа дуже схожого на смартфон. За словами Кука, під час відвідування Амстердама у 2019 році в рамках Startup Fest Europe він побував у Рейксмузеумі разом із голландським політиком у відставці Ніллі Крус, коли помітив цей шедевр. Підприємець був впевнений, що автором картини був Рембрандт.

Бізнесмен подумав, що “iPhone” на малюнку дійсно здається схожим на один із тих, які виробляє його фірма.

Тім Кук подумав, що iPhone на малюнку дійсно здається схожим на один із тих, які виробляє його фірма Фото: Ньютон

Інші люди вважають, що людина на картині може тримати “старий добрий” iPod з коліщатком.

Ця історія підтверджує чутки про те, що компанія Apple вже “експериментувала з подорожами в часі”, і це не перший випадок, коли iPhone, винайдений у 2007 році, з’являється в історичних сценах. У кліпі з фільму Джона Уейна “Форт Апач” 1948 покійний актор Генрі Фонду чітко бачить, як він використовує те, що, на думку багатьох, може бути тільки iPhone.

Раніше Фокус писав, що чоловік знайшов у будинку страшний портрет, про який не підозрював 46 років. Він був здивований, виявивши старовинну картину “чоловіки без очей”, заховану у стіні. На звороті ледь помітно було написано “Старий, на ім’я Енергія”.

Також раніше повідомлялося, що старовинна фотографія дідуся стала “доказом” подорожі у часі. Чоловік під псевдонімом Jimmy The Filmmaker стверджує, що його предок міг бути мандрівником у часі, оскільки той тримає предмет, який напрочуд схожий на сучасний смартфон.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *