Жираф зіштовхнув з драбини працівника зоопарку — чоловік бореться за своє життя — фото

Фото: Facebook | Постраждалий працівник зоопарку

За даними Офісу шерифа округу Кент, 27-річний Тайлер Пауелл стояв на двометровій драбині під час роботи на спеціальній території з жирафами. Тепер він у реанімації з черепно-мозковою травмою.

Related video

27-річний працівник сафарі-парку опинився в реанімаційному відділенні з черепно-мозковою травмою після того, як повідомляється, жираф зіштовхнув його зі сходів. Інцидент стався в Deer Tracks Junction Adventure Park у штаті Мічиган. Про це пише The Daily Mail.

Жираф у зоопарку

В Офісі шерифа округу Кент розповіли, що 27-річний Тайлер Пауелл стояв на двометровій драбині під час роботи на огородженій території з жирафами, коли тварина вдарила по драбині, після чого він упав.

Представники зоопарку згодом спростовували те, що під час робіт їхній співробітник перебував поруч із жирафом. Хай там як, постраждалого доправили в лікарню із серйозними травмами.

Постраждалий працівник зоопарку

Батько Тайлера Келлі Пауелл, який володіє зоопарком, сказав журналістам, що місце, де живуть тварини, оновлювали. І що все сталося дуже швидко. Він також додав, що тварин під час події в приміщенні не було, і що потерпілий упав не через жирафа.

На своїй сторінці у Facebook представники зоопарку опублікували звернення.

Жираф у зоопарку

Жираф у зоопарку

“Ми звертаємося до нашої громади за молитвою. З Тайлером — сином, батьком, чоловіком і найважливішою ланкою в цьому бізнесі — стався нещасний випадок у п’ятницю, 19 квітня. Він перебуває в критичному стані у відділенні інтенсивної терапії з черепно-мозковою травмою. Ми живемо у світі, в якому багато непередбачуваного, і звертаємося до всіх вас за молитвою. Моліться про одужання і силу для Тайлера”, — йдеться в публікації.

Представники компанії також подякували пожежній частині Кортленда, працівникам швидкої допомоги Рокфорда, Офісу шерифа округу Кент і всьому персоналу лікарні Коруелл.

Нагадаємо, що в Таїланді зграя мавп пограбувала автомобіль, що перевозив апельсини.

Також повідомлялося, що російським військам відправили на передову двох павичів, щоб “ловили духовне умиротворення”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *