«Класно дружити з іноагентом»: український кіберспортсмен відвідав концерт Моргенштерна (відео)

Фото: Instagram | Український кіберспортсмен вийшов на сцену до російського репера Моргенштерна (ілюстративне зображення)

На опублікованому в мережі ролика можна побачити, що Олександр “s1mple” Костильов із команди NAVI вийшов на сцену з росіянином і виконав одну з його пісень. У своєму Telegram-каналі українець також написав, що “Алішер — топ”.

Related video

Один із найкращих українських кіберспортсменів відвідав концерт російського репера Алішера Валєєва, який відомий під псевдонімом “Моргенштерн”. Ролик опубліковано в соціальній мережі TikTok.

Йдеться про Олександра Костильова, який є членом команди Natus Vincere (NAVI) з нікнеймом “s1mple”. “Снайпера” визнано найкращим гравцем Counter-Strike: Global Offensive 2018, 2021 і 2022 року за версією порталу HLTV.ORG.

У мережі залишилися кадри того, як Олександр Костильов на концерті російського репера зачитує куплет однієї з його пісень. У якому саме місті чи країні це сталося — невідомо.

Крім того, у своєму Telegram-каналі кіберспортсмен залишив лише одне повідомлення з приводу свого відвідування концерту.

“Класно дружити з іноагентом, ніхто до***тися не може, Алішер топ”, — написав Костильов.

Нагадаємо, 6 травня 2022 року з’явилася інформація, що репер Моргенштерн визнаний іноземним агентом у РФ. Крім музиканта тоді до списку потрапили соратники Олексія Навального — Любов Соболь і Володимир Мілов.

18 березня повідомлялося, що СБУ не забороняла російському реперу Моргенштерну в’їзд в Україну, про що свідчить рішення Київського окружного адміністративного суду від 19 жовтня 2023 року. Зазначається, що складання списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, не означає, що цим громадянам автоматично відмовлять у в’їзді в країну або видачі дозволів на організацію концертів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *