Мобілізація в Росії – в Подольську двічі за добу намагалися спалити військкомат

Військкомат в Подільську

За даними журналістів, пенсіонер нібито діяв за вказівкою “українського куратора”, з яким він спілкувався у месенджері WhatsApp. Обом затриманим загрожує до 20 років позбавлення волі.

Related video

У Росії в Подольську двічі за добу місцеві жителі намагалися спалити військкомат. Про це повідомляє російське видання SHOT.

Так, в один день спочатку близько 21:30 до комісаріату на проспекті Леніна підійшла жінка та жбурнула у вікно будівлі пляшку 12-річного віскі “Macallan” із невідомою сумішшю. Загоряння не сталося, пляшка лише вибила вікно.

53-річну Марію К. затримали на місці.

Друга спроба сталася за кілька годин, близько о 0:20. Цього разу коктейлем Молотова у пляшках з-під кефіру військкомат атакував 66-річний Олександр Ч., раніше засуджений за крадіжку. Його також затримали майже одразу, оскільки будівлю вже пильнували правоохоронці.

З’ясувалося, що пенсіонер діяв за вказівкою “куратора з України”, який надсилав росіянину інструкції через WhatsApp. Внаслідок підпалу спалахнула віконна рама, її зміг швидко загасити сторож.

На даний момент з обома паліями працюють слідчі. Кожному загрожує до 20 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у РФ розпочалася нова хвиля прихованої мобілізації. У соцмережах оприлюднили документи

Раніше повідомлялося, що у Львові перехожі “відбивали” людину у працівників ТЦК. В установі вже відреагували, пообіцявши провести перевірку.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *