«Падали, як кеглі»: легенда боксу сам розправився з бандою з 18 людей (фото)

Фото: The Sun | Британець, відомий як “найсуворіша людина у Великій Британії”

Ленні МакЛін знявся в культовому фільмі Гая Річі “Карти, гроші, два стволи”, а також брав участь у неліцензованих бійках, за його словами, їх було приблизно 3 тисячі.

Related video

Колишній боксер та актор Ленні МакЛін, який помер 28 липня 1998 року, одного разу побив банду з 18 осіб — і завдав їм настільки сильних травм, що його звинуватили у завданні тяжких тілесних ушкоджень. Про це пише The Sun.

МакЛін, відомий як “найсуворіша людина у Великій Британії”, завоював свою сумну репутацію, взявши участь у тисячах боїв, зв’язавшись зі злочинним світом і працюючи в якості безпринципного вишибали.

Видання пише, що чоловік показав, чому у нього така лякаюча репутація, працюючи на вході до клубу Barbican на лондонському ринку Смітфілд.

Ленні МакЛін знявся в культовому фільмі Гая Річі "Карти, гроші, два стволи" Фото: The Sun

Телеведучі програми Let Them Fight: A Comedy History Podcast, Джейкоб Тріммер і Тім Грошель, згадали ту фатальну ніч, коли банда з 18 людей випивав на хлопчаку в барі й почали поводитися неадекватно.

“Вони пили всю ніч, але раптом їм не сподобалися ціни, і коли дівчина за барною стійкою попросила у них 38 фунтів — непогано для 18 напоїв — вони сказали їй, щоб вона забиралася”, — сказав один із ведучих.

Група хлопців продовжила ображати барменку, і незабаром вона була у сльозах. Потім Ленні вирішив, що хлопцям пора йти.

“Добре, ви всі п’яні, вас 18 людей, і ви дуже хоробрі. Якщо хочете побитися, ми вийдемо на вулицю”, — сказав боксер.

Коли група попрямувала до дверей, вони, за повідомленнями, почали озброюватися всім, що траплялося під руку — склянками, пляшками, попільничками — і засовували їх у кишені.

В автобіографії Ленні стверджував, що брав участь у 2000-3000 неліцензованих бійках Фото: Lad Bible

На виході Ленні запитав власника закладу Денніса Маккарті, чи не збирається він допомогти розібратися з мафією. Денніс просто відповів: “Я заплачу тобі за це”, і зачинив за ними двері. Після цього вишибала, як то кажуть, розпочав розбиратися із цілою бандою.

“Я витяг з кишені маленький симпатичний кастет і пройшовся ними. Вони падали, як кеглі, а я різав праворуч і ліворуч, як маніяк”, — згадував Ленні автобіографії The Guv’nor.

На момент прибуття поліції Ленні стверджував, що повалив дев’ятьох з них на підлогу, а поліцейські заарештували всіх, кого змогли побачити. П’ятьох із групи, як повідомляється, довелося доставити до лікарні на лікування.

Решта учасників вечірки й сам вишибала були замкнені в Snow Hill nick, де вони почали тверезіти. Боксер продовжував кричати на них через щілину у дверях своєї камери. Поліцейський сказав Ленні, що його можуть притягнути до відповідальності за завдання тілесних ушкоджень, оскільки у деяких чоловіків на вечірці були зламані щелепи, а в іншого зламані п’ять ребер.

На щастя для Ленні, цього не сталося. Через три тижні йому повідомили, що звинувачення буде знято. В автобіографії він стверджував, що брав участь у 2000-3000 неліцензованих бійках.

Раніше Фокус писав, що боксерка зізналася, що заробила велику суму на OnlyFans. Чемпіонка світу за версією IBF у найлегшій вазі Ебані Бріджес розповіла, що стала однією із перших професійних спортсменок, хто з’явився на платній платформі. За словами жінки, лише за реєстрацію їй заплатили понад чверть мільйона фунтів.

Також повідомлялося, що у Варшаві сталася масова бійка між українцями та поляками. Конфлікт, за інформацією журналістів, трапився між відпочивальниками на місцевому пляжі. Одного постраждалого з ножовими пораненнями госпіталізували, а до поліції доправили п’ятьох людей.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *