Побив підозрюваного у СІЗО і отримав шість орденів — син Кадирова вшосте нагороджений

Фото: З відкритих джерел | 15-річний Адам Кадиров поруч з батьком, Рамзаном Кадировим

На думку чеченського урядовця, син Кадирова Адам, як і його брати, має видатні досягнення у вивченні канонів Корану, а також у спорті. Тому дітей очільника Чечні не можливо не відзначити ще одною державною нагородою.

Related video

Адам Кадиров, син очільника Чеченської Республіки РФ Рамзана Кадирова, отримав шосту нагороду після того, як побив підозрюваного у московському СІЗО у вересні 2023 року. Нагороду вручили від імені чеченського парламенту та відзначили, що Адам, а також двоє його братів, є прикладом для громадян РФ. Про це ідеться у повідомленні, опублікованому у Telegram міністром друку Чечні Ахмедом Дудаєвим.

Важливо Кадиров піде — але Путін залишиться. Чому надії на смерть чеченського лідера сильно перебільшені

Кадирівський урядовець вказав, що орден під назвою “Честь вітчизни”, отримав син головного політика Чечні Адам (15 років), який відзначився у СІЗО Москви. Крім нього, нагородили також інших синів — 17-річних Єлі та Ахмата. Орден вручив особисто спікер парламенту Магомед Даудов, ідеться у повідомленні.

Також пояснюється, за які саме заслуги діти Рамзана Кадирова відзначені такою нагородою: за “вивчення канонів Корану”, за “успіхи у навчанні, спорті та суспільній діяльності”. Троє чеченців є “яскравими прикладами для підростаючого покоління” та “в кожній своїй дії прагнуть служити інтересам батьківщини”, сказав Дудаєв. Втім не вказав, якої саме батьківщини стосується його вислів — Росії чи Чечні.

У дописі також опубліковано світлину, на якій зображено Ахмата Кадирова. Однак у мережі можна відшукати світлини інших синів голови Чечні — Єлі, який цікавиться спортом, та Адама, який отримав орден, побивши ув’язненого.

Ахмат Кадиров (на фото – справа)

Єлі Кадиров (на фото – зліва)

Адам Кадиров (на фото – зліва)

Адам Кадиров під час побиття в СІЗО

Побиття в СІЗО — деталі

Зазначимо, 28 вересня Фокус розповів про подію, яка сталась у СІЗО Москви. Зокрема, у мережі опублікували кадри, на яких 15-річний Адам Кадиров б’є ув’язненого Миколу Журавля, підозрюваного у спаленні Корану.

Після побиття Рамзан Кадиров наголосив, що його син вчинив правильно. Протягом місяця після побиття Адам отримав шість нагород та посаду у службі безпеки батька. Серед відзнак —

  • звання Героя Чечні,
  • орден “Дуслик” у Татарстані,
  • орден “За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою”,
  • орден “За заслуги перед Уммою” І ступеня в Карачаєво-Черкесії,
  • орден “За заслуги перед Кабардино-Балкарською Республікою”.
  • Нагадуємо, 8 листопада Рамзан Кадиров відреагував на те, що чеченські діти можуть почати думати російською мовою. Між тим у жовтні він опублікував коментар щодо подій у Дагестані, де відбувся напад на літак з Ізраїлю. Зокрема, прибічник президента РФ Володимира Путіна заявив, що дагестанцям потрібно “стріляти в лоб”.

    Источник: www.focus.ua

    No votes yet.
    Please wait...
    Поділіться своєю любов'ю

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *