Побив працівника та поліціянта: дипломата з України затримали в корейському пабі, — ЗМІ

Фото: Bloomberg | Ілюстративне фото

За інформацією медіа, чоловік влаштував бійку біля закладу, а потім побив працівника та правоохоронця, що хотіли розняти клієнтів. У посольстві перепросили за інцидент.

Related video

У Південній Кореї за звинуваченням у нападі на працівника бару та поліціянта затримали нетверезого українського дипломата. Про це 26 липня повідомили у місцевому медіа KBS.

За даними ЗМІ, інцидент стався приблизно о 23:50 25 липня у Сеулі. 40-річний співробітник українського посольства нібито влаштував бійку з клієнтами.

Заспокоїти відвідувачів вийшов співробітник пабу, якого дипломат нібито вдарив у обличчя. Також, як повідомляється, він побив офіцера поліції, якого викликали через бійку.

У медіа передали, що чоловіка затримали та звинуватили у нападі й перешкоджанні правосуддю, але швидко відпустили.

“Ми ще не отримали офіційного повідомлення через Міністерство закордонних справ, чи буде він використовувати імунітет”, — сказав журналістам представник поліції.

Український дипломат нібито побив правоохоронця: реакція посольства

Інцидент 27 липня прокоментували у Посольстві України в Республіці Корея. Там заявили, що персонал установи поважає та суворо дотримується законів країни.

“Посольство хоче висловити свої щирі вибачення корейській громадськості та всім причетним за будь-які страждання або незручності, спричинені інцидентом. Посольство тісно співпрацює з корейською владою, щоб забезпечити повне та неупереджене розслідування справи”, — йдеться у повідомленні.

Також у посольстві закликали не спекулювати неперевіреною інформацією.

Нагадаємо, 26 липня у будівлі, де розташований комітет Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, відключили світло за несплату. Нардеп Ярослав Железняк написав, що це “і смішно, і сумно”.

Також 26 липня у ДПСУ розповіли, як запобігли вивезенню з України майже 300-річної унікальної скрипки. Інструмент супроводжували водії та стюардеса, власника він нібито не має.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *