Подружжя нелегалів у Парижі «за наказом» росіянина «прикрашало» школу зірками Давида (відео)

Фото: zougla.gr | Ілюстративне фото

За інформацією ЗМІ, їхню “творчість” спонсорувала “особа з Росії”. Тепер подружжя можуть депортувати.

Related video

У Парижі арештували молдавську пару, яка на замовлення “особи з Росії” малювала на стіні зірки Давида. Деталями 2 листопада поділились в Europe 1.

Двоє молдаван малювали на будівлі паризької школи зірку Давида — шестикутну зірку, яка є символом єврейського народу та Ізраїлю. За даними ЗМІ, їхню “творчість” спонсорувала “особа в Росії”. Порушників — 33-річного чоловіка та 28-річну жінку — затримали 1 листопада.

У прокуратурі заявили, що заарештували подружжя за “приниження гідності, посилене тим фактом, що воно було скоєне через походження або релігію”. Їх “здав” правоохоронцям місцевий житель, а символ “стерли” того ж дня.

Пара зізналась, що малювала символ “за наказом третьої сторони”. Як виявилось, вони обидва були нелегалами, тож їх доставили до ізолятора та можуть депортувати з Франції.

Загалом на вулицях Парижа зафіксували приблизно 60 зірок Давида, намальованих за допомогою трафарету синьою фарбою. Автори частини з них досі не знайдені поліцією.

Нагадаємо, представник Ізраїлю Ґілад Ердан присоромив ООН, прийшовши на засідання з зіркою Давида на костюмі. Він розкритикував реакцію світу на напад ХАМАС та нагадав історію ізраїльтян.

У ЗМІ повідомляли, що війна в Ізраїлі спричинила розкол усередині руху екоактивістів. Частина борців з кліматичними проблемами виявилась схильною до екстремізму.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *