«Приїхала з Африки»: соратник Путіна вигадав біографію прессекретаря Білого дому (відео)

Фото: Скриншот | Карін Жан-П’єр

Карін Жан-П’єр, за словами віцеспікера Держдуми Петра Толстого, після переїзду не стала маскуватися і тепер змушена відповідати на запитання журналістів.

Related video

Віцеспікер Державної думи Росії Петро Толстой заявив, що прессекретарка Білого дому Карін Жан-П’єр нібито приїхала до Сполучених Штатів з Африки, а тепер боїться про це говорити. Про це Толстой заявив на одному з пропагандистських шоу на Першому каналі.

За його словами, Карін Жан-П’єр приїхала до США, не “замаскувалася”, а тепер не хоче говорити про Африку.

“Вона з Африки. Приїхала в Америку. Розгубилася. Стала тим, ким стала. І тепер змушена відповідати на запитання. А що, вона не африканка, секундочку? Що ви на мене так дивитеся? Ви чого, не бачите? Вона замаскувалася? Ні! Тому їй не хочеться про Африку розмовляти? Їй байдуже Африка! Вона вже виїхала з Африки!” — сказав Толстой.

Петро Толстой склав біографію прессекретарки Білого дому Карін Жан-П'єр

Зазначимо, що Карін Жан-П’єр гаїтянського походження. Вона народилася у Фор-де-Франс, адміністративному центрі заморської території Франції в Карибському морі. Її батьки були іммігрантами в Штатах.

Нагадаємо, що російські пропагандисти 5 липня повідомляли, що в Криму спіймали “українця” з Казахстану, який нібито підірвав газопровід. Чоловік нібито спричинив пожежу в селищі Кореїз. За підрив газопроводу уродженцю “українського Павлодара”, як його охрестили пропагандисти, загрожує п’ять років позбавлення волі.

Також повідомлялося, що патріарх Кирило закликав священників РПЦ відмовитися від розкоші. За словами глави РПЦ, всі росіяни зараз обмежують себе і йдуть на жертви, а спосіб життя священнослужителів демонстративно кращий, ніж у пастви.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *